duminică, 4 septembrie 2016

Totul despre efectele cavitatiei, radiofrecventei ,vacumului aspura celulitei

RADIOFRECVENȚA (RF)

Fie că vorbim de terapii de slăbire ori tonifiere pentru corp sau despre rejuvenarea facială, primul tratament care ne vine în minte este cel cu radiofrecvență. Această terapie revoluționară redă corpului elasticitatea și fermitatea, luptând și cu depozitele de grăsimi. Practic, cu ajutorul aparatului reușim să creăm o contracție imediată a colagenului din piele, ducând la efectul de lifting instantaneu. Contraindicațiile pentru această procedură sunt: pacienți cu peace-maker, cu infecții active pe piele, proteze sau implanturi metalice.
Spre deosebire de alte tratamente de rejuvenare sau slăbire, acesta este complet nedureros, singura senzație fiind aceea de căldură ușoară reconfortantă.
Tratamentul durează între 20-30 minute facial și până la o ora și jumătate pe zonele mai mari ale corpului. Se recomandă efectuarea unui tratament de 5-12 ședințe, efectuate la un interval de 5 zile / o săptămână între ele, pentru efecte de durata, care pot fi menținute și prin întreținere.
Beneficii: La nivel corporal- o profundă tonifiere obținută instantaneu, stimulează formarea de noi fibre de elastină și colagen, reconturează și definește silueta, reduce celulita, strânge pielea flască, diminuează vergeturile. La nivel facial – micșorează ridurile, inversează semnele de îmbătrânire, micșorează porii și dă un aspect uniform tenului, atenuează cicatrici și pete.

CAVITATIA
I se mai spune liposucție virtuală, un tratament noninvaziv pentru grăsimea localizată și celulită. Constă în aplicarea de soluții (crema, gel, ulei) în zona cu adipozitate localizată și/sau celulită unde urmează să se aplice tratamentul de cavitație. Undele create de ultrasunet produc niște bule în țesutul gras pentru dispersarea grăsimii și eliminarea ei din zona tratată. Sinergia dintre ultrasunet și soluția aplicată produce ruptura celulelor grase, care trec în sistemul limfatic, pentru a fi apoi eliminate ca orice altă substanță inutilă organismului.
Elimină celulita și adipozitățile fără bisturiu, obținând rezultatele dorite.
Se observă rezultatele încă din primele tratamente, mai ales daca este combinat cu radiofrecvență și/sau vacuum ori presoterapie. Procedura este complet nedureroasă.

VACUUM-UL
Terapia cu vacuum stimulează mecanismele proprii ale corpului în lupta cu celulita cu rezultate excelente. Vacuumul tratează țesutul conjunctiv cutanat și subcutanat, țintind celulita și favorizând eliminarea toxinelor. Stimulează schimburile celulare și mobilizează țesutul, restabilind fermitatea și reducând până la dispariție aspectul de coajă de portocală al pielii. Reduce retenția de apă prin impulsionarea circulației limfatice și venoase. Cele mai bune rezultate se obțin prin îmbinarea cu radiofrecvență și/sau cavitație.
La nivelul pielii, vacuumul realizează o exfoliere delicată, restabilind luminozitatea naturală a acesteia. Vacuum-ul face parte din noua generație de aparate de înaltă tehnologie, care îmbină obținerea de efecte rapide și spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Metoda pe baza căreia funcționeaza este aceea de sucție, procedeu care duce la un masaj profund. Beneficiile sunt bine cunoscute, nu doar în scop terapeutic sau de relaxare, ci și ca tratament anticelulitic și de slăbire. Efectuat în mod corect și regulat, duce la eliminarea depozitelor de grăsime, îmbunătățește circulația sângelui și circulația limfatică, ceea ce înseamnă înlăturarea pierderilor metabolice. În cazul vacuumului, putem vorbi nu doar de terapie, ci de multiterapie, deoarece prin acest procedeu ne rezolvăm toate problemele de estetică ale corpului: scăpăm de celulită, ne bucurăm de pierderea surplusului de kilograme, de o piele tonifiată, luminoasă și fermă, eliminăm toxinele, ne restabilim buna circulație a sângelui. Studiile de specialitate confirmă faptul că masajul cu vacuum stimulează îmbunătățirea circulației sanguine cu aproape 400% și creșterea producției de colagen cu până la 130%, în cazul efectuării acestuia pe o perioadă îndelungată.
Terapia vacuum se poate combina cu multe alte proceduri, pentru efecte mai bune: tunel cu infraroșu, radiofrecvență, cavitație, lipolaser, electrostimulare sau presoterapie.

VACUUM + RADIOFRECVENȚĂ
Această nouă tehnologie înglobează cele două proceduri moderne (vacuumul și radiofrecvența) într-un singur aplicator. Spre deosebire de tratamentul clasic, efectele acestuia sunt mult mai vizibile și rapide, timpul necesar executării unui tratament complet fiind redus la jumătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu